4 Comments

Buna, Ana!

Daca din tot mesajul meu, doar partea aceea a contat si la ea ai reactionat, nu stiu daca te mai ajuta raspunsul meu. Dar incerc - pe 15 Feb 2022 ai inceput sa adaugi partea cu Gratis. atunci s-a pierdut respectul, si nu din continut ci pentru ca apare in prima fraza si ingrosat (stiu ca stii, dar nu e usor sa recunosti). Tu ne dadeai o parte din timpul tau, si mi s-a parut foarte smart cum ai folosit apoi in dezvoltarea ta business. Bravo. Dar cum lucrurile se schimba, macar fii corecta si accepta ca timpul pentru partea asta nu mai e la fel si calitatea nu mai e ca la inceput.

P.S. Eu inca recomand newsletter-ul tau si poate am formulat gresit primul mesaj - dar am sperat ca la maturitatea ta, orice feedback, ar fi apreciat si nu vei raspunde cu o ultima propozitie care, de fapt spune: am ajuns sus, 1 in minus nu conteaza!

Expand full comment

Neata!

Stiu ca e gratis ce primim, dar continutul devine cel putin lejer desi se pare ca sunt mai multi colaboratori.

Ma bucur ca ai gasit cheia succesului pt partea de monetizare dar arata-ne putin mai multa apreciere - respect nu mai primim de cand gratis a aparut in prima parte a comunicarii.

Expand full comment